עבודה סמינריונית על פרשת מותה של הנערה אימן אל-המץ, שנורתה על ידי חיילי מוצב גירית באוקטובר 2004.
עבודה סמינריונית על פרשת מותה של הנערה אימן אל-המץ, שנורתה על ידי חיילי מוצב גירית באוקטובר 2004.
This entry was posted on יום שלישי, 14th ב-אוקטובר, 2008 at 4:21 pm and is filed under היסטוריוגרפיה, הישראלי ואתה, המוסלמי ואתה. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
מעניין.
למרות שהיו חסרות לי בו, כמשפטן, כמה זוויות דיאלקטיות וניתוח של השיח הפנים-פלוגתי. אני מבין את העבודה התורתית שלך כאן על מערכת השליטה, אבל צריך להסתכל עליה בהקשר רחב יותר. אולי מאמר אחד של הנדל הוא לא מספיק כדי להבין את הבעייתיות בגיאוגרפיה (ואני לא בטוח שיש כאן מספיק מקורות לסמינר, לא?)
זאת באמת עבודה אקדמית!?!
יהונתן,
הייתי שמח אם תרחיב את ביקורתך. על כל פנים, העבודה נכתבה במסגרת סמינר שנקרא "הלשון של השלטון", שכשמו עוסק באופן שבו השלטון מדבר, נכתב ומצווה. מכיוון שהוראות הפתיחה באש, שהן המדיום שדרכו יצרה הפרקליטות הצבאית את המציאות סביב מוצב גירית, אינן נחלת כלל הציבור, נאלצתי להתמקד בפסקי הדין, המדברים סחור סחור סביב הוראות הפתיחה באש שאין להזכיר בשמן המפורש. עד שייפתחו הארכיונים, כנראה כבר אחרי שאפרוש מעיסוקיי האקדמאיים, פסקי-דין והיסטוריה אוראלית באדיבות "בצלם" ו"שוברים שתיקה" הם המקורות הראשוניים שבנמצא.